De culinaire eventlocatie

De culinaire eventlocatie

Vlakbij de Brusselse ring - in Evere tegenover de NAVO-gebouwen - biedt het Electrolux Experience Center u een hoog uitgeruste locatie, ideaal om uw culinaire events te kunnen realiseren.

Het Electrolux Experience Center beschikt over meerdere volledig uitgeruste ruimtes voor uw culinaire seminaries of team-buildings: een Kitchen Training Center, een conferentieruimte, twee vergaderzalen, een ruim onthaal, twee bars en verschillende ruimtes om Walking Dinners of culinaire events te hosten.


Huur & praktische informatie

Het Electrolux Experience Center laat u toe om tot 150 gasten te ontvangen. De locatie is gemakkelijk bereikbaar (vlakbij de Brusselse ring) en beschikt over een ruime parking.

Onze event partner Oh-Chef begeleidt u in het organiseren en waarmaken van uw culinaire events zodat deze overeenkomen met uw wensen en uw doelstellingen. Op de pagina Uw culinair evenement kunt u alvast enkele ideeën opdoen.


Het Kitchen Training Center

Het Kitchen Training Center is op en top uitgerust voor Kooklessen of een Masterchef wedstrijd. Met 6 kookplaatsen kunnen er hier wel tot een dertigtal gasten deelnemen aan een op maat gemaakte culinaire activiteit.

Er is eveneens een kookplaats aanwezig die kan dienen voor een kookdemonstratie door een chef of voor de bereiding van een Walking Dinner (met live-cooking) door de door u gekozen kok!

Wij zorgen uiteraard voor de volledige uitvoering van uw activiteit op basis van uw wensen!

De conferentieruimte

Het Kitchen Training Center biedt ook een conferentie- en projectieruimte waar tot 60 deelnemers kunnen plaatsnemen.

De zaal beschikt over al de nodige uitrusting om te projecteren (2D/3D) en presentaties te geven! Een ideale ruimte om voor of na uw Walking Dinner of uw culinaire team-building een seminarie te houden.

We ontvangen met plezier uw gastspreker(s) of kunnen u een spreker suggereren uit ons netwerk.