Champagne proeven

Teamevent Champagne proeven

Samen met onze sommelier neemt u een duik in het magische en feestelijke universum van deze notoire bubbels! Maar... wat weet u eigenlijk over Champagne?

Deze degustatie workshop laat u toe om de producten van zowel de allergrootste als de kleinere producenten te proeven en te leren proeven, voor het plezier van uw smaakpapillen! Eindelijk zult u de geheimen van de Champagne kelders blootleggen; u gaat terug in de tijd om bij te leren over de rijke geschiedenis van deze hemelse drank en u krijgt natuurlijk de mogelijkheid deze bruisende wijn te proeven. Onze oenoloog laat u kennis maken met de bubbels die deel uitmaken van de belangrijkste momenten van het leven.

Samen met uw team(s) en/of klanten beleeft u een ontspannen en gezellig moment om rustig bij te praten en elkaar beter te leren kennen. In dezelfde sfeer, en in functie van het tijdstip of de voorkeuren van uw gasten, kan dezelfde activiteit georganiseerd worden met bier, thee, of zelfs koffie in plaats van Champagne.

Contact

Deelnemers : vanaf 12 personen
Duur : tussen 1 en 2 uur
Tarief : op aanvraag

Het is mogelijk om deze activiteit samen met andere culinaire activiteiten te combineren in het Electrolux Experience Center, en dit tijdens éénzelfde evenement.

Andere culinaire activiteiten

Individueel te selecteren of te combineren

MASTERCHEF

Stel uw teams en/of klanten een uitdaging voor en nodig ze uit om deel te nemen aan een "Masterchef" wedstrijd!

MASTERCHEF

Kookles

Zit uw schort nog goed? Met onze team-building kooklessen bent u de chef!

Kookles

Walking Dinner

U wenst al deze gezelligheid nog even te laten duren? Geniet samen met uw gasten van onze verschillende Walking Dinner mogelijkheden!

Walking Dinner

Ambachtelijke Food Market

Proef van deze traditionele en ambachtelijke producten speciaal voor u bereid door echte vakmannen van de smaak

Ambachtelijke Food Market

Cocktail Workshop

Heeft u er altijd al van gedroomd om de nieuwe Tom Cruise te zijn? Hier leert u hoe u nu juist die perfecte cocktail voorbereidt...

Cocktail Workshop

Keukenduel

Stel uw gasten op de proef! Laat ze het tegen elkaar opnemen tijdens deze spannende culinaire challenge!

Keukenduel

U wenst een persoonlijk geschenk voor uw gasten? We kunnen u ook gepersonaliseerde schorten, wijnkisten, kookboeken, enzovoorts bezorgen.

U wenst ter plaatse ook te adverteren? We zorgen er gratis voor dat uw logo op de schermen in de showroom te zien is. U kunt ons ook uw rollups en beachflags en ander materiaal leveren, ons team zal ervoor zorgen dat het er piekfijn uitziet. Indien u wenst, kunnen wij deze ook voor u maken.

U wenst een gepersonaliseerde decoratie en versiering? Contacteer ons!