Walking Dinner

Teamevent Walking Dinner

Zowel koude als warme hapjes in de vorm van lepeltjes, verrines of mini-brochetjes... hiermee kunnen wij u een volledige maaltijd presenteren of gewoon een aperitief om uw gasten te ontvangen. Als bij mirakel komen de bubbels en de hapjes zelf naar u toe!

De Walking Dinner formule is ideaal om een teamevent te starten of af te ronden in het Electrolux Experience Center: u wandelt gewoon gezellig rond tussen uw gezelschap terwijl u eet: neem de kans om het nog eens over die ene buitengewone team activiteit te hebben, of om een informele discussie verder te voeren, dit alles in een ongedwongen en hartelijke sfeer!

Wij bieden u een brede keuze aan Walking Dinner mogelijkheden rekening houdend met uw voorkeuren (Classy, Italiaanse keuken, Tapas, Finger Food...) en natuurlijk met uw budget. Zowel zoute als zoete hapjes kunnen aan bod komen indien u dat wenst. En wat dacht u van een sterrenchef die een live cooking-show houdt voor uw gasten? Een lust voor het oog en een streling voor de tong!

Contact

Deelnemers : vanaf 10 personen
Duur : tussen 1 en 2 uur
Tarief : op aanvraag

Het is mogelijk om deze activiteit samen met andere culinaire activiteiten te combineren in het Electrolux Experience Center, en dit tijdens éénzelfde evenement.

Andere culinaire activiteiten

Individueel te selecteren of te combineren

MASTERCHEF

Stel uw teams en/of klanten een uitdaging voor en nodig ze uit om deel te nemen aan een "Masterchef" wedstrijd!

MASTERCHEF

Champagne proeven

Neem een duik in het magische en feestelijke universum van deze notoire bubbels!

Champagne proeven

Kookles

Zit uw schort nog goed? Met onze team-building kooklessen bent u de chef!

Kookles

Ambachtelijke Food Market

Proef van deze traditionele en ambachtelijke producten speciaal voor u bereid door echte vakmannen van de smaak

Ambachtelijke Food Market

Cocktail Workshop

Heeft u er altijd al van gedroomd om de nieuwe Tom Cruise te zijn? Hier leert u hoe u nu juist die perfecte cocktail voorbereidt...

Cocktail Workshop

Keukenduel

Stel uw gasten op de proef! Laat ze het tegen elkaar opnemen tijdens deze spannende culinaire challenge!

Keukenduel

U wenst een persoonlijk geschenk voor uw gasten? We kunnen u ook gepersonaliseerde schorten, wijnkisten, kookboeken, enzovoorts bezorgen.

U wenst ter plaatse ook te adverteren? We zorgen er gratis voor dat uw logo op de schermen in de showroom te zien is. U kunt ons ook uw rollups en beachflags en ander materiaal leveren, ons team zal ervoor zorgen dat het er piekfijn uitziet. Indien u wenst, kunnen wij deze ook voor u maken.

U wenst een gepersonaliseerde decoratie en versiering? Contacteer ons!