Kookles

Teamevent Kookles

U wenst uw collega's en medewerkers graag anders te leren kennen? Teamspirit of leadershiptalenten te ontwikkelen? Onze koks hebben, in volledige privacy, handige tips voor u samen met uw klanten of medewerkers.

Of u nu een team-building activiteit wenst te organiseren, een origineel zakelijk geschenk zoekt of vrienden en familie wilt verassen met een unieke ervaring, onze kooklessen laten dit allemaal toe dankzij een gezellige en ontspannen sfeer.

Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden op het tijdstip en rond het thema dat u wenst! Daarna kunt u uw eigen bereidingen proeven, of ze gewoon mee naar huis nemen.

Contact

Deelnemers : 10 t.e.m. 30 (mogelijkheid om in groepen op te splitsen)
Duur : minstens 1u, afhankelijk van het aantal gerechten
Tarief : op aanvraag

Het is mogelijk om deze activiteit samen met andere culinaire activiteiten te combineren in het Electrolux Experience Center, en dit tijdens éénzelfde evenement.

Andere culinaire activiteiten

Individueel te selecteren of te combineren

MASTERCHEF

Stel uw teams en/of klanten een uitdaging voor en nodig ze uit om deel te nemen aan een "Masterchef" wedstrijd!

MASTERCHEF

Champagne proeven

Neem een duik in het magische en feestelijke universum van deze notoire bubbels!

Champagne proeven

Walking Dinner

U wenst al deze gezelligheid nog even te laten duren? Geniet samen met uw gasten van onze verschillende Walking Dinner mogelijkheden!

Walking Dinner

Ambachtelijke Food Market

Proef van deze traditionele en ambachtelijke producten speciaal voor u bereid door echte vakmannen van de smaak

Ambachtelijke Food Market

Cocktail Workshop

Heeft u er altijd al van gedroomd om de nieuwe Tom Cruise te zijn? Hier leert u hoe u nu juist die perfecte cocktail voorbereidt...

Cocktail Workshop

Keukenduel

Stel uw gasten op de proef! Laat ze het tegen elkaar opnemen tijdens deze spannende culinaire challenge!

Keukenduel

U wenst een persoonlijk geschenk voor uw gasten? We kunnen u ook gepersonaliseerde schorten, wijnkisten, kookboeken, enzovoorts bezorgen.

U wenst ter plaatse ook te adverteren? We zorgen er gratis voor dat uw logo op de schermen in de showroom te zien is. U kunt ons ook uw rollups en beachflags en ander materiaal leveren, ons team zal ervoor zorgen dat het er piekfijn uitziet. Indien u wenst, kunnen wij deze ook voor u maken.

U wenst een gepersonaliseerde decoratie en versiering? Contacteer ons!