Cocktail Workshop

Teamevent Cocktail Workshop

Een perfecte smaakvolle cocktail bereiden en serveren: u heeft er altijd al van gedroomd, maar er nooit werk van kunnen maken? Kom eens langs de andere kant van de bar staan samen met een professionele barman en leer er hoe u juist die heerlijke cocktail klaarmaakt. Ontdek de verborgen talenten van uw gasten in een gezellige en hartelijke sfeer.

Ideaal voor een team building activiteit, een geschenk, een zakelijk event of een vrijgezellenavond! Organiseer een uniek evenement om het klaarmaken, het presenteren en het proeven van cocktails helemaal onder de knie te krijgen!

We bieden een ruim aanbod aan mogelijkheden met diverse thema's (Gin, Whisky, Cubaanse dranken...) afhankelijk van uw voorkeur! Een nieuwe creatie maken genoemd naar uw firma? Zeker mogelijk! Afhankelijk van het tijdstip en van de voorkeur van het gezelschap kunnen we dezelfde activiteit aanbieden met alcoholvrije dranken (mocktails) of smoothies

Contact

Deelnemers : 10 t.e.m. 40 (mogelijkheid om in groepen op te splitsen)
Duur : minstens 1u, afhankelijk van het aantal gewenste cocktails
Tarief : op aanvraag

Het is mogelijk om deze activiteit samen met andere culinaire activiteiten te combineren in het Electrolux Experience Center, en dit tijdens éénzelfde evenement.

Andere culinaire activiteiten

Individueel te selecteren of te combineren

MASTERCHEF

Stel uw teams en/of klanten een uitdaging voor en nodig ze uit om deel te nemen aan een "Masterchef" wedstrijd!

MASTERCHEF

Champagne proeven

Neem een duik in het magische en feestelijke universum van deze notoire bubbels!

Champagne proeven

Kookles

Zit uw schort nog goed? Met onze team-building kooklessen bent u de chef!

Kookles

Walking Dinner

U wenst al deze gezelligheid nog even te laten duren? Geniet samen met uw gasten van onze verschillende Walking Dinner mogelijkheden!

Walking Dinner

Ambachtelijke Food Market

Proef van deze traditionele en ambachtelijke producten speciaal voor u bereid door echte vakmannen van de smaak

Ambachtelijke Food Market

Keukenduel

Stel uw gasten op de proef! Laat ze het tegen elkaar opnemen tijdens deze spannende culinaire challenge!

Keukenduel

U wenst een persoonlijk geschenk voor uw gasten? We kunnen u ook gepersonaliseerde schorten, wijnkisten, kookboeken, enzovoorts bezorgen.

U wenst ter plaatse ook te adverteren? We zorgen er gratis voor dat uw logo op de schermen in de showroom te zien is. U kunt ons ook uw rollups en beachflags en ander materiaal leveren, ons team zal ervoor zorgen dat het er piekfijn uitziet. Indien u wenst, kunnen wij deze ook voor u maken.

U wenst een gepersonaliseerde decoratie en versiering? Contacteer ons!