Keukenduel

Teamevent Keukenduel

Uw gasten strijden voor de 1ste plaats, in teams of individueel, tijdens een keukenduel met verschillende opdrachten: vragen over kooktechnieken, kruiden kunnen herkennen, of een culinaire quiz? Wie belandt op het hoogste schavotje?

"Keukenduel" is een ideale activiteit voor een teambuilding of een seminarie: cohesie, pedagogie, communicatie, organisatie en teamspirit zijn de troefkaarten die uitgespeeld worden. Beleef een leuk en gezellig moment met uw teams in een ontspannen sfeer.

Deze activiteit kan gecombineerd worden met een "MASTERCHEF" wedstrijd. Afhankelijk van de resultaten van de deelnemers tijdens het "Keukenduel" kunnen dan extra ingrediënten gewonnen worden om een "MASTERCHEF" wedstrijd te beginnen.

Contact

Deelnemers : 10 t.e.m. 30 (mogelijkheid om in groepen op te splitsen)
Duur : minstens 1u, afhankelijk van het aantal activiteiten
Tarief : op aanvraag

Het is mogelijk om deze activiteit samen met andere culinaire activiteiten te combineren in het Electrolux Experience Center, en dit tijdens éénzelfde evenement.

Andere culinaire activiteiten

Individueel te selecteren of te combineren

MASTERCHEF

Stel uw teams en/of klanten een uitdaging voor en nodig ze uit om deel te nemen aan een "Masterchef" wedstrijd!

MASTERCHEF

Champagne proeven

Neem een duik in het magische en feestelijke universum van deze notoire bubbels!

Champagne proeven

Kookles

Zit uw schort nog goed? Met onze team-building kooklessen bent u de chef!

Kookles

Walking Dinner

U wenst al deze gezelligheid nog even te laten duren? Geniet samen met uw gasten van onze verschillende Walking Dinner mogelijkheden!

Walking Dinner

Ambachtelijke Food Market

Proef van deze traditionele en ambachtelijke producten speciaal voor u bereid door echte vakmannen van de smaak

Ambachtelijke Food Market

Cocktail Workshop

Heeft u er altijd al van gedroomd om de nieuwe Tom Cruise te zijn? Hier leert u hoe u nu juist die perfecte cocktail voorbereidt...

Cocktail Workshop

U wenst een persoonlijk geschenk voor uw gasten? We kunnen u ook gepersonaliseerde schorten, wijnkisten, kookboeken, enzovoorts bezorgen.

U wenst ter plaatse ook te adverteren? We zorgen er gratis voor dat uw logo op de schermen in de showroom te zien is. U kunt ons ook uw rollups en beachflags en ander materiaal leveren, ons team zal ervoor zorgen dat het er piekfijn uitziet. Indien u wenst, kunnen wij deze ook voor u maken.

U wenst een gepersonaliseerde decoratie en versiering? Contacteer ons!