COOKING CHALLENGE
Een volledige Masterchef uitdaging!

COOKING CHALLENGE

Challenge your team & Meet other companies

U bent op zoek naar een teambuilding activiteit voor uw medewerkers, of u wenst eens een bijzonder moment te beleven samen met uw collega's? De Cooking Challenge brengt tussen drie en negen teams uit verschillende bedrijven samen die het tegen elkaar moeten opnemen: een unieke opportuniteit om jullie samenwerking en teamspirit te versterken tussen collega's, klanten of partners in een ontspannen, ludieke sfeer met een gastronomische touch!

Wat staat er op het programma? De verschillende teams strijden voor de eerste plaats die ze via drie aparte activiteiten kunnen bekomen: een blind tasting moment waar er geproefd en geraden moet worden naar gevarieerde en verrassende drankjes, een kookwedstrijd waarin de culinaire creativiteit en fantasie van aanstormende chef-koks aan bod komen, en tot slot een gastronomische quiz die de verbondenheid van uw team op de proef stelt.

Oh-Chef zorgt er natuurlijk ook voor dat uw smaakpapillen in de watjes gelegd worden. Het einde van de avond en de aankondiging van de grote winnaars zal gebeuren rond een uitgebreid buffet dat speciaal voor de gelegenheid door een van onze chefs zal klaargemaakt worden.

90 € excl. btw/deelnemer

Alles inbegrepen (eten, dranken, activiteiten...)

Inschrijven per teams van min. 8 deelnemers

Standaard programma

18u30-19u00: Welkom + drankje
19u00-22u00: 3 activiteiten en zoute proeverijen
22u00-23u00: Aankondiging winnaars & zoete lekkernijen